Hoe voeg ik mijn email adres toe op een Mac?

1. Open "Systeemvoorkeuren" en kies hier voor "Internetaccounts".
      2. In het volgende scherm krijg je rechts de keuze om het type mail account toe te voegen. Email adressen afkomstig van ons voeg je toe onder "Voeg andere account toe".
      3. Kies vervolgens voor "Mail-Account"
      4. Vul in het volgende scherm een naam, e-mailadres en bijhorende wachtwoord in.
      5. Op de volgende pagina vul je opnieuw een email adres in.
      6. Zowel bij de inkomende als uitgaande server gebruik je: srv01.unique-design.nl.
      7. Apple mail zal automatisch verbinden na het afronden van alle stappen.