Mailbox toevoegen op eeen apple computer

Hoe voeg ik mijn email adres toe op een Mac?

Het is mogelijk om je e-mailadres toe te voegen op een Mac machine (iMac, Macbooks, Mac Pro, Mac Studio e.d). Volg hiervoor de onderstaande stappen.

1. Open "Systeemvoorkeuren" en klik op "Internetaccounts".
      2. In het volgende scherm krijg je rechts de keuze om het type mail account toe te voegen. Email adressen afkomstig van ons voeg je toe onder "Voeg andere account toe".
      3. Kies vervolgens voor "Mail-Account"
      4. Vul in het volgende scherm een naam, e-mailadres en bijhorende wachtwoord in.
      5. Op de volgende pagina vul je opnieuw een email adres in.
      6. Zowel bij de inkomende als uitgaande server gebruik je: mail.domeinnaam.nl (vervang domeinnaam.nl voor jouw website-URL).
      7. Apple mail zal automatisch verbinden na het afronden van alle stappen.