Hoe kan ik mijn webmail openen?

Om toegang te krijgen tot je webmail, ga je naar de URL "https://webmail.jouwdomein.nl". Hierbij vervang je "jouwdomein.nl" met de eigen domeinnaam van jouw website. Nadat je de URL hebt ingevoerd, kom je op de inlogpagina van de Roundcube webmail terecht. Hier kun je inloggen met je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Zodra je bent ingelogd, krijg je toegang tot je e-mails en andere functies binnen de Plesk webmailomgeving.