Welke poorten moet ik gebruiken?

Tijdens het configureren van je email account op je apparaat kan het zijn dat de software vraagt om specifieke poorten. Hier onder vind je de poorten die wij gebruiken en open hebben gesteld voor het gebruik van je mail. Dit is van toepassing op al onze servers. Gebruikt jouw organisatie Office365 of Google Gsuite? Dan is deze handleiding niet van toepassing.

Mail met TLS/SSL certificaat
  • Kies als e-mailprotocol IMAP.
  • Kies voor de inkomende server poort 993.
  • Kies voor de uitkomende server poort 587.
  • Kies als beveiliging voor SSL.
  • Gebruik als loginnaam je volledige e-mailadres (bijvoorbeeld info@domeinnaam.nl, vervang "domeinnaam.nl" hierbij voor jouw website-url).
  • Vul het bijbehorende e-mailwachtwoord in.