Wat is de opzegtermijn?

De opzegtermijn voor het opzeggen van de domeinnaam, webhosting of ssl-certificaat zijn 2 kalendermaanden voor het einde van de periode.

• Related Articles

• Wat is de status van jullie server(s)?

De actuele status van onze server(s) kun je vinden op onze website.
    • Wat is de looptijd van de overeenkomst?

Alle overeenkomsten die betrekking hebben tot domeinnamen, webhosting en ssl-certificaten worden automatisch verlengt. Dit gebeurd omdat dit 3 essentiële onderdelen zijn die bij een handmatige actie niet gemakkelijk herstelt kunnen worden. Een ...
    • Wanneer verrichten jullie werkzaamheden aan de servers?

De werkzaamheden die periodiek en incidenteel uitgevoerd (moeten) worden gebeurt zoveel mogelijk buiten kantoortijden. Je mag hier de tijden van 20:00 uur tot uiterlijk 04:00 voor aanhouden.
    • Kunnen wij zelf de webhosting verzorgen van onze website?

Het is helaas niet mogelijk om de website elders te hosten dan onze servers. Onze servers zijn ingericht en speciaal gebouwd voor WordPress, op deze manier kunnen we altijd de veiligheid, snelheid en werking garanderen.
    • Ik ben het niet eens met de ontvangen factuur.

Wanneer je het niet eens bent met de ontvangen factuur kun je dit bij ons melden via info@unique-design.nl. Wij factureren onze opdrachtgevers pas op het moment wanneer er geleverd is en/of wanneer er uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen ...