Wanneer verrichten jullie werkzaamheden aan de servers?

De werkzaamheden die periodiek en incidenteel uitgevoerd (moeten) worden gebeurt zoveel mogelijk buiten kantoortijden. Je mag hier de tijden van 20:00 uur tot uiterlijk 04:00 voor aanhouden.
    • Related Articles

• Hoe zijn jullie servers beveiligd?

Wij nemen de digitale veiligheid van gegevens erg serieus. Onze servers zitten daarom in brand-vrije ruimtes achter een bio-slot waarin alleen gecertificeerde mensen binnen kunnen. Daarbij gebruiken wij een hardware dan wel een software firewall en ...
    • Wat is de status van jullie server(s)?

De actuele status van onze server(s) kun je vinden op onze website.
    • Kunnen wij zelf de webhosting verzorgen van onze website?

Het is helaas niet mogelijk om de website elders te hosten dan onze servers. Onze servers zijn ingericht en speciaal gebouwd voor WordPress, op deze manier kunnen we altijd de veiligheid, snelheid en werking garanderen.
    • Ik ben het niet eens met de ontvangen factuur.

Wanneer je het niet eens bent met de ontvangen factuur kun je dit bij ons melden via info@unique-design.nl. Wij factureren onze opdrachtgevers pas op het moment wanneer er geleverd is en/of wanneer er uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen ...