Hoe zijn jullie servers beveiligd?

Wij nemen de digitale veiligheid van gegevens erg serieus. Onze servers zitten daarom in brand-vrije ruimtes achter een bio-slot waarin alleen gecertificeerde mensen binnen kunnen. Daarbij gebruiken wij een hardware dan wel een software firewall en zorgen we ervoor dat de software altijd up to date blijft.

De digitale veiligheid van ge
    • Related Articles

• Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur geopend.
    • Waar hosten jullie websites?

Onze servers draaien exclusief in Nederland. Per 1 juni 2020 zijn wij verhuisd naar SmartDC in Rotterdam.
    • Wanneer verrichten jullie werkzaamheden aan de servers?

De werkzaamheden die periodiek en incidenteel uitgevoerd (moeten) worden gebeurt zoveel mogelijk buiten kantoortijden. Je mag hier de tijden van 20:00 uur tot uiterlijk 04:00 voor aanhouden.
    • Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kan ons bereiken per email, telefoon of per WhatsApp.  Per email: support@unique-design.nl Telefoon: 013 208 40 40 WhatsApp: https://wa.me/31132084040
    • Ik heb een SLA, hoe kan ik jullie bereiken?

Je kan ons bereiken via 013-2084044. Afhankelijk van je service level herkent ons systeem automatisch in welk pakket je valt en we vragen je dan ook te bellen met het nummer wat bij ons is doorgegeven.