Hoe zijn jullie servers beveiligd?

Wij nemen de digitale veiligheid van gegevens erg serieus. Onze servers zitten daarom in brand-vrije ruimtes achter een bio-slot waarin alleen gecertificeerde mensen binnen kunnen. Daarbij gebruiken wij een hardware dan wel een software firewall en zorgen we ervoor dat de software altijd up to date blijft.

Het netwerk is op verschillende niveau's beveiligd en maakt gebruik van Cloudflare.