Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur geopend.
    • Related Articles

• Wat is jullie uurtarief?

Voor verschillende diensten en werkzaamheden hanteren we andere tarieven. De tarieven zijn afhankelijk van ervaring en de uitgevoerde werkzaamheden. Wij zullen per opdracht of taak een urenindicatie geven met het. bijhorende tarief. Webdesign €82,50 ...
    • Hoe zijn jullie servers beveiligd?

Wij nemen de digitale veiligheid van gegevens erg serieus. Onze servers zitten daarom in brand-vrije ruimtes achter een bio-slot waarin alleen gecertificeerde mensen binnen kunnen. Daarbij gebruiken wij een hardware dan wel een software firewall en ...
    • Wat is de status van jullie server(s)?

De actuele status van onze server(s) kun je vinden op onze website.
    • Wat is de opzegtermijn?

De opzegtermijn voor het opzeggen van de domeinnaam, webhosting of ssl-certificaat zijn 2 kalendermaanden voor het einde van de periode.
    • Zijn er alternatieve email programma's beschikbaar?

Ja. Wij adviseren het gebruik van Gsuite of Zoho mail. Dit zijn opzichzelfstaande programma's welke extra kosten met zich mee brengt. Informeer hier bij ons over en we adviseren je graag.