Hoe kan ik mijn afbeeldingen het best comprimeren?

Wij gebruiken hiervoor ImageOptim (https://imageoptim.com/). Belangrijk is om bij het downloaden de instellingen aan te passen naar onderstaande. Deze instellingen werken voor alle afbeeldingen en leveren gemiddeld een compressie van 75% ten opzichte van de originele bestandsgrootte.

Gaat de kwaliteit dan niet verloren?
Dat is het mooie van ImageOptim, bij deze instellingen is er geen zichtbaar kwaliteitsverschil.
De metadata is veilig om te verwijderen. Dit zijn gegevens die op je website niet nodig zijn of gebruikt kunnen worden.

Instellingen van de kwaliteit(en)

Instellingen van het optimalisatie-niveau.

• Related Articles

• Hoe bereik ik mijn webmail?

De webmail is bereikbaar via "https://webmail.domeinnaam.nl". het laatste deel "domeinnaam.nl" vervang je door de domeinnaam van jouw website.
    • Hoe kan ik inloggen?

Je kan inloggen door naar je domeinnaam te navigeren en vervolgens /inloggen/ te bezoeken. De inloggegevens heb je reeds van ons ontvangen. Ben je je inloggegevens kwijt? Stuur ons dan een mailtje op support@unique-design.nl
    • Ik heb een SLA, hoe kan ik jullie bereiken?

Je kan ons bereiken via 013-2084044. Afhankelijk van je service level herkent ons systeem automatisch in welk pakket je valt en we vragen je dan ook te bellen met het nummer wat bij ons is doorgegeven.
    • Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kan ons bereiken per email, telefoon of per WhatsApp. Per email: support@unique-design.nl WhatsApp: https://wa.me/31132084040 Telefoon: 013 208 40 40
    • Hoe stel ik mijn mail in op een Android toestel?

Je kan gemakkelijk je zakelijke email adressen toevoegen op verschillende apparaten. Hiervoor hebben we voor Android gebruikers een eenvoudig stappenplan geschreven. Open de "Instellingen" app op je Android-toestel. Scroll naar beneden en tik op ...