Hoe kan ik inloggen?

Je kan inloggen door naar je domeinnaam te navigeren en vervolgens /inloggen/ te bezoeken. De inloggegevens heb je reeds van ons ontvangen. Ben je je inloggegevens kwijt? Stuur ons dan een mailtje op support@unique-design.nl

• Related Articles

• Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kan ons bereiken per email, telefoon of per WhatsApp.  Per email: support@unique-design.nl Telefoon: 013 208 40 40 WhatsApp: https://wa.me/31132084040
    • Ik heb een SLA, hoe kan ik jullie bereiken?

Je kan ons bereiken via 013-2084044. Afhankelijk van je service level herkent ons systeem automatisch in welk pakket je valt en we vragen je dan ook te bellen met het nummer wat bij ons is doorgegeven.
    • Kan ik een betaalafspraak maken?

Ja dat kan. Stuur hiervoor een mail naar factuur@unique-design.nl of neem even telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.
    • Hoe kan ik mijn afbeeldingen het best comprimeren?

Wij gebruiken hiervoor ImageOptim (https://imageoptim.com/). Belangrijk is om bij het downloaden de instellingen aan te passen naar onderstaande. Deze instellingen werken voor alle afbeeldingen en leveren gemiddeld een compressie van 75% ten opzichte ...