Welke services zitten er in het onderhoud bij inbegrepen?

Bij het standaard onderhoud (€25/maand) zit inbegrepen:
 - Software updates
 - Plugin updates
 - Compatibiliteit controle
 - Thema Updates

Met dit onderhoudspakket heb je gegarandeerd altijd een werkende website (99%). Wij zorgen ervoor dat de updates gedaan worden en hierdoor beperken we de risico's op inbraken, hackers of zaken die niet meer werken. Wanneer iets niet werkt door het toedoen van het updaten herstellen wij dit kosteloos. Overige of extra werkzaamheden worden belast op €75 per uur.