Hoe voeg ik mijn email toe op mijn iPhone of iPad?

Je kan gemakkelijk je zakelijke email adressen toevoegen op verschillende apparaten. Hiervoor hebben we voor Apple gebruikers een stappenplan geschreven. Bij een Android toestel zul je dezelfde gegevens nodig hebben, de exacte stappen wijzen hier voor zich.

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Wachtwoorden en accounts'.
  2. Tik op 'Nieuw account' en kies voor "andere".
  3. Kies voor "Voeg e-mailaccount toe".
  4. Voer hier je naam, e-mailadres en wachtwoord in.
  5. Tik op 'Volgende'. Mail controleert je account en inloggegevens.
  6. In het volgende scherm kies je voor "IMAP" en heb je de volgende gegevens nodig:
    1. Server inkomende post Hostnaam: srv01.unique-design.nl
    2. Server uitgaande post Hostnaam: srv01.unique-design.nl
    3. Vul de overige inloggegevens nogmaals in.
  7. Kies gegevens uit uw e-mailaccount, zoals contacten of agenda's.
  8. Tik op 'Bewaar'.